Vidám Zokni

2022.04.29

Partnereink között a Vidám Zokni Csapata

Jelenleg több száz mintával , mellé fantasztikus ötletekkel és megoldásokkal várnak téged is !

De...Hogyan is kezdődött? Pár szóban elmesélik történetüket

A koronavírus sokak életét megváltoztatta, a miénket is...

2020 őszén, amikor a járvány tetőzött a párommal karanténba kerültünk és a bezártság mondhatni egy cseppet sem volt jó hatással a lelkiállapotunkra. Próbáltuk különböző módon feldobni az unalmas hétköznapjainkat, de egy idő után mindenre ráuntunk. Hogy elüssük az időt, elkezdtünk a neten vicces, ugyanakkor különleges dolgokat keresgélni és így találtunk rá a színes, mintás zoknikra és rögtön rendeltünk is belőlük néhányat.

Innen pedig talán már nem nehéz kitalálni mi következett! Ha nekünk reggelente ekkora mosolyt csaltak az arcunkra ezek a vidám zoknik, ráadásul a hangulatjavító hatásuk egész nap kitartott, hiszen valahányszor a lábunkra néztünk jókedvünk lett tőlük, felvetődött bennünk az ötlet, miért ne osztanánk meg ezt az érzést másokkal is? Mi lenne, ha csinálnánk egy Vidám Zokni webshopot?

Még egy csavar

Aztán gondoltuk, a zokni az csak zokni, még ha prémium minőségről van szó akkor is kellene még egyet csavarni rajta, hogy még egyedibbé, különlegessé varázsoljuk a Vidám Zoknikat. Ekkor született meg az ötlet, hogy névre szóló ajándékdobozokat is készítsünk hozzájuk. Így még akár szülinapra, névnapra és karácsonyra is tökéletes ajándék lehet.

Szóval keressétek őket bátran, szuper jó csapat, kiváló minőségű termékek! https://www.vidamzokni.hu